Slytherin, jeden z domów wielkiego Hogwartu... Wstąp, zażyj magii...
Administrator
Rozkręcenie zależy tylko i wyłącznie od uczestników sesji Ja dzisiaj (tzn. niby wczoraj) nie mogłem się włączyć, ale jutro (tj. dzisiaj) już chyba powinno być lepiej
Spokojnie, wszystko się rozkręci... i tak nieźle mnie zaskoczyliście - ponad 190 postów w jeden dzień
Dokładnie 15 użytkowników i już 1000 postów! Podziwiam ludzie, podziwiam
Luna wiesz jaka jest umowa... Tyle ode mnie
I dziękuje wszystkim za opinie
nie chce was martwic...ale chyba cos sie popsulo...albo to ja mam takiego spaczone kompa...
Catie, jeśli chodzi o sb to też mam w oddzielnym oknie. Poza tym wczoraj nie ładowała mi się strona ok 19 i w końcu musiałam się poddać...
Administrator
To, że ShoutBox otwiera się w osobnym oknie, że forum długo się ladowało/ładuje, że w ogóle czasem nie działa - nie jest naszą winą. Jest to raczej sprawa serwisu, na którym forum się znajduje. Mam nadzieję, że za jakiś czas znowu wszystko będzie prawidłowo chodziło. Cierpliwości.
To wina serwisu, sprawdziłam wszystkie dostępne dla mnie ustawienia forum, w niczym nic nie jest zmienione, więc bez paniki I jak to powiedział Tonny - cierpliwości...
tak wiem ;] cierpliwosci ^^ spox
martwi mnie to, że teraz, w roku szkolnym mało ludzi tu jest...a w grze pisze jeszcze mniej