Slytherin, jeden z domów wielkiego Hogwartu... Wstąp, zażyj magii...
Właśnie rozmawiałam z adminką forum - Veą. Nie będę rozstrząsywała całej sprawy kto, dlaczego i po co, ale odeszła ona z forum za sprawą kłótni z pewną użytkowniczką. Starsi użytkownicy wiedzą, o co chodzi. No i otóż - wszystko zależy od Was. Na chwilę obecną z administracji jestem tylko ja. Nie wiadomo, czy Durga, druga adminka jest zainteresowana prowadzeniem forum, wobec tego mam pytanie do wszystkich użytkowników: Czy chcecie, aby Vea wróciła na forum? I jeżeli by wróciła, to jako admin do porządków, czy też do RPG?
To Wasza decyzja, więc proszę o opinie.
Ankiety nie robię, bo ważniejsze jest to, co macie do napisania w tej sprawie, a nie ilość głosów.
Administrator
Khem, Khem. A o mnie już wszyscy zapomnieli? Ja tutaj wbrew pozorom wchodzę
. Durga jest adminem, pomijając mnie, Ty jesteś jedynym moderatorem (moderatorem była też wcześniej Durga, ale awansowała przez mój wyjazd).
Jeśli chodzi o Veę - moją wersję znała i sądzę, że powinna ją nadal pamiętać. Zamiast robić jakieś większe cyrki z odchodzeniem, kasowaniem konta itd. mogła nadal pisać od czasu do czasu, albo nie pisać nic - tak jak wszyscy przez wiele miesięcy i teraz spokojnie może wrócić, czy jak tam chce to suzmnie nazwać. Nikt jej przecież nie broni, a ja zawsze mówiłem, że jest administratorem. Więc nie ma gadki.
Pantero, wszyscy wiedzą że to ja pokłóciłam się z Veą, ale później podałyśmy sobie ręce i myślę że dobrym pomysłem będzie jeżeli Vea wróci. Mimo wszystko ona jest z nami od początku i RPG bez niej jest... inne.
niezależnie od wszytskiego forum tak naprawdę zakładała Vea i nigdy nie uważałam, że jej odejście zforum miało sens więc jestem za powrotem. Czy do funkcji admina - zależy tylko od niej i od was, jeśli 3 adminów to za dużo, to ja mogę abdykować to już zależy od was
Hmm... ja tam nie wiem o co chodzi, bo odszedłem trochę wcześniej niż Vea. Jednak chętnie wrócę razem z nią na te forum. Tylko najpierw muszę ogarnąć wszystkie rzeczy, które się tutaj zmieniły podczas mojej nieobecności. Witam znajomych i nie znajomych:)
Więc... postanowiłam się tu wypowiedzieć i podziękować wszystkim za to, co tu napisaliście...
Do tej pory wahałam się, czy wracać... jednak po rozmowie z kilkoma osobami oraz przeczytaniu tych postów dziś postanowiłam już ostatecznie...
wracam na slytherinRPG jako Administrator, żeby pomóc Tonny'emu i Durdze w ich obowiązkach...
Ponadto - tu miałam największy dylemat, jednak udało mi się podjąć decyzję - chciałabym wrócić (może nawet od zaraz...) do sesji RPG jako Vea... dawna Vea, nie chcę zmieniać swojej postaci...
Obiecuję jednocześnie - Agacie i wszystkim pozostałym - że moje zachowanie (czepianie się itp.) już się nie powtórzy... Będę się ograniczać, żeby wprowadzić tu rzeczywiście luźny charakter miłej gry...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie,
powracająca
PS: Zamykam topic