Slytherin, jeden z domów wielkiego Hogwartu... Wstąp, zażyj magii...
Jesteśmy nierozgarnięci, jeżeli chodzi o kolejny początek. Trzeba by zacząć od nowa (czym z chęcią bym się zajęła, mając dostęp do panelu). Wyczyścić tematy (kto to teraz czyta...), znaleźć nowych uczestników, nowych moderatorów, administratorów. Z chęcią tu wrócę, pomogę kogoś znaleźć, ale musimy się zmobilizować. Jest nas ok. 7 i wchodzi bardzo rzadko. Musimy więc wziąć się do roboty, (zacząć np. nowe postacie) i grać!
[Edit]
Czy założyć nowe forum i zająć się administratorstwem? Obiecuję, że nowe będzie takie samo, jedynie z różnicą nowych moderatorów
[Edit 2]
Nowe forum jest budowane, z łatwiejszą nazwą: slythering.pun.pl... Na razie są to fazy testów, więc nie wszystko może działać tak jak powinno. Później, przydzielę moderatorów, którzy będą czuwać nad forum kiedy mnie nie będzie. Jeżeli pomysł z nowym forum wypali, chciałabym od każdego użytkownika otrzymać adres e-maila, bądź numer gadu-gadu.
Ostatnio edytowany przez Elein (2009-11-15 20:53:13)
Róbta co chceta. Od nowa, czy nie, ja dalej będę grał wykreowaną przez siebie postacią. Nowi użytkownicy? Próbowałem i gówno z tego wyszło. Nawet starzy nie raczyli zajrzeć, a pisałem do niech bezpośrednio na gg, i wiem, że to przeczytali. http://www.slytherinrpg.pun.pl/viewtopic.php?id=85
A starych tematów nikt nie czyta? Ja polecam na polepszenie nastroju
Ostatnio edytowany przez bartekt (2009-11-15 20:54:30)
Ja osobiście znam 3 osoby które pewnie by się zarejestrowały
PS. Czy nowe forum jest dobrym pomysłem? Możesz się zarejestrować i grać tą samą postacią
Ostatnio edytowany przez Elein (2009-11-15 20:58:17)
Szczerze... nie liczcie na mnie na nowym forum, bo ja nawet już do tego powoli tracę przekonanie. Sory.
Ja też jestem za nowym Forum, ale oczywiście byłbym za tym żeby założyć na jakimś serwerze. Na pun.pl jest mało możliwości. I dodam że nie bylibyśmy uzależnieni od różnych błędów serwisów, bo forum stało by na naszym serwie . Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez PawelNS (2009-11-17 14:45:17)